Ніжин під час карантину. Фото

 

 

 

 

З 18 березня в Ніжині, як і по всій Україні, діють суворі обмеження в рамках заходів карантину в зв’язку з поширенням коронавіруса.

Журналісти сайту Нежатин пройшлись містом, аби висвітлити, як змінились його вулиці й ритм життя громадян.

Почали з автобуса, який прямував до центра міста. Відповідно людей заходить в транспорт дуже мало. Примітно, що все ж таки водії автобусів, навіть у рамках своєї безпеки не одягають маски. Не роблять того ж і пасажири. Справа кожного.

Вокзал, який є найлюдянішим місцем в місті став спустошеним і майже безлюдним. На дверях будівлі написано: “Увага! Вхід заборонено”. Треба зазначити, автомобілів таксі досить багато. Автобуси ходять згідно з графіком. На здивування. по колії №2 проїжджав швидкісний поїзд. Білля поштового відділення у черзі стояли люди. Їх у приміщення пускають по одному.

Далі прямуємо до “Велмарту“. По дорозі  бачимо. як проїжджають порожні автобуси. У штатному режимі працює “Нова пошта”. Ближче до “Велмарту” концентрація людей стає все більшою. Усередині, як завжди, людно. Продуктів на полицях вистачає. Проте є і порожні стелажі, де розміщується сіль, цукор, борошно. Майже пусті місткості для круп. В цілому ажіотаж відсутній.

Треба відмітити — автомобілів менше не стало. Люди спокійно пересуваються вулицями. Дехто в масках, навіть одягають їх на своїх улюбленців (жарт :*)

На площі міста людей стало дійсно менше. Біля “ПриватБанку” також збирається черга. Пускають до приміщення по 10 людей. Дехто з громадян спокійно відпочиває на лавочці.

Ніжинці в очікуванні завершення карантину… А діти грають на подвір’ї у футбол.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь