ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

 

  1. Планована діяльність

Реконструкція МТБ (матеріально технічної бази) з добудовою виробничих та допоміжних будівель і споруд по вул. Воздвиженська, 183 в с. Вертіївка Ніжинського району Чернігівської області.

Планована діяльність передбачає три черги реконструкції існуючих і будівництва нових будівель і споруд.

І-ша черга – реконструкція складу посівного матеріалу, гаражу для тракторів, складу запчастин, їдальні, адмінбудівлі, котельні, пункту обслуговування легкових автомобілів, майданчик для сміттєзбірників та будівництво пожежного резервуару, насосної станції і навісу.

ІІ-га черга – реконструкція складу шин, КПП №1, КПП №2, трансформаторної підстанції.

ІІІ-тя черга – будівництво пункту технічного обслуговування, навісу для зберігання с/г техніки, майданчика для тимчасового зберігання причіпної с/г техніки та інвентарю, автомобільні ваги, майданчика для зберігання причіпної с/г техніки та с/г знаряддя, операторської, складів мастильних матеріалів та тари, встановлення резервуарів з нафтопродуктами, паливороздавальних колонок, очисних споруд дощових стоків, сепаратора нафтопродуктів, колодязя з гідрозатвором, щита з пожінвентарем, улаштування майданчиків для парковки легкових автомобілів робітників МТБ та майданчика для огляду с/г техніки.

  1. Суб’єкт господарювання

СІЛЬСЬКОГОСПАДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ДРУЖБА-НОВА”, код ЄДРПОУ 31333767.

Юридична адреса: 17600, Чернігівська область, смт Варва, вул. Комарова, буд. 59.

Місце здійснення планованої діяльності: 16625, Чернігівська область, Ніжинський район, село Вертіївка, вул. Воздвиженська, 183 в межах промислового майданчика СТОВ «Дружба-Нова», розташованого на земельній ділянці з кадастровим номером 7423381900:23:002:0024 загальною площею 5,3071 га.

  1. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації. Адреса: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 14, контактна особа Ганжа Валентина Юріївна, тел./факс (0462) 67-79-14, електронна адреса: deko_post@cg.gov.ua.

  1. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

Відповідно до законодавства рішенням про провадження даної планованої діяльності буде Дозвіл на виконання будівельних робіт, що надається Державною архітектурно-будівельною інспекцією.

  1. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 35 робочих днів з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання (перші) відбудуться:

12 травня 2020 року об 11.00 годині в залі засідань приміщення Вертіївської сільської ради за адресою: Чернігівська обл., Ніжинський район, с. Вертіївка, вул. Миру, 126.

Громадські слухання (другі) відбудуться:

12 травня 2020 року о 14.00 годині в залі засідань приміщення Ніжинської районної державної адміністрації за адресою: Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Батюка, 5-А.

  1. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності

Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації. Адреса: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 14, контактна особа Ганжа Валентина Юріївна, тел./факс (0462) 67-79-14, електронна адреса: deko_post@cg.gov.ua.

  1. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій

Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації. Адреса: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 14, контактна особа Ганжа Валентина Юріївна, тел./факс (0462) 67-79-14, електронна адреса: deko_post@cg.gov.ua.

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

  1. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності на 253 аркушах.

  1. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними.

Ніжинська районна державна адміністрація. Адреса: 16600, Чернігівська область, м. Ніжин, вул. Батюка, 5-А, 1 поверх, кабінет 20, контактна особа –Заступник керівника апарату – начальник загального відділу, організаційної роботи та контролю апарату Ніжинської районної державної адміністрації Чепурна Олена Віталіївна, (04631) 7-31-29, з 24 березня 2020 року.

Вертіївська сільська рада. Адреса: 16625, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Вертіївка, вул. Миру, 126, контактна особа – Начальник Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, архітектури, містобудування та земельних відносин Вертіївської сільської ради – Бородавко О.П., (097) 665-28-56, <serhiy.savchenko080@gmail.com>, з 24 березня 2020 року.

Ніжинська міська рада. Адреса:  16600, Чернігівська область, м. Ніжин, пл. імені Івана Франка, 1, 4 поверх, кабінет 54, контактна особа – т.в.о. начальника відділу економіки та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Ніжинської міської ради Гавриш Тетяна Миколаївна, (04631) 2-53-36, з 24 березня 2020 року.

Ніжинське відділення СТОВ «ДРУЖБА-НОВА». Адреса: 16624, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Вертіївка, вул. Воздвиженська, 183, контактна особа — керуючий Ніжинським відділенням СТОВ «Дружба-Нова» Картун Сергій Матвійович, (067) 461-69-50, з 24 березня 2020 року.

Директор СТОВ “ДРУЖБА-НОВА” І.В. Макуха

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь