Шпалери і якісний текстиль – найбільш простий спосіб зробити цікавий дизайн-проект

Ще 100 років тому всі відомі мануфактури виробляли різні предмети для інтер’єру (шпалери, тканини, панно) ручними методами. Сьогодні левова частка компаній перейшла на виробництво за допомогою верстатів і різного обладнання, яке в рази скорочує час на виготовлення тих же шпалер. Однак лишилися і такі компанії, які досить вдало поєднують виробництво машинами з кваліфікованою ручною працею. Якщо ви хочете привнести щось нове в інтер’єр, підібрати якісні матеріали для оздоблення, завітайте за посиланням на сайт http://www.baccara.com.ua/catalog/brend/rasch, щоб придбати обои раш, котрі гарантовано прослужать вам не один рік, а набагато довше.

Як підбирати шпалери і текстиль для кімнат і інтер’єрів?

Саме шпалери і текстиль є тими опорними точками, на які падає око, щойно людина потрапляє в нове приміщення. Також обов’язково варто приділити увагу таким речам як освітлення, дизайн дверей і вікон, але саме від того, якої кольорової гами будуть шпалери, залежить загальний настрій кімнати.  Вибирати шпалери можна за такими принципами і правилами:

  1. Колекція світлих шпалер – завжди візуально робить простір біль ширшим.  В колекціях виробника Rasch чимало шпалер, які ідеально вписуються у зазначену категорію. Ви можете підібрати як чисто класичні варіанти, так і шпалери з різноманітними візерунками, частково з абстракцією, вставками, декоративними елементами.
  2. Принти. Можуть бути з мотивами квітів, анімалістичними, зі східними візерунками тощо. В залежності від задуму дизайнера, підбирайте шпалери на всі стіни одразу в одній кольоровій гамі або ж експериментуйте і поєднуйте різні кольори і напрями. При цьому іноді вдається досягти гарного ефекту у поєднанні шпалер, які, здавалося б, зовсім непоєднувані між собою.
  3. Матеріал, який використовується в якості основи для шпалер. Сьогодні окрім паперової основи пропонуються шпалери на флізеліні, вінілі, тканині.  Чим дорожчою буде основа, тим більшою буде вартість шпалер. Зважайте і на різні способи поклейки (вони можуть мати особливості в залежності від типу шпалер).

Якщо є бажання трішки зекономити на ремонті, ви можете купувати шпалери за акційною ціною, підібравши щось із каталогу зі знижкою на останні рулони. Інколи можливо купувати доволі дорогі шпалери по акційним пропозиціям.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь