Заступник ніжинського мера з медпитань написав заяву про звільнення

 

 

 

 

Засідання чергової сесії Ніжинради 25 березня почалось з розгляду заяви про звільнення заступника міського голови Сергія Дзюби, повідомляє сайт НЕЖАТИН.
«4 березня я написав заяву про звільнення, і на комісії по законності депутати її розглянули. Заперечень не було, тому прошу підтримати», – висловився Сергій Петрович.

На це міський голова Анатолій Лінник зауважив, що ініціювати подання такого рішення може лише міський голова. Тільки після цього воно може виноситись на розгляд сесії.
Проте заступник наполягав, що заява написана згідно з усіма юридичними нормами, яку перевірив юрвідділ і погодив.
«Заяву я писав у кабінеті юридичного відділу. Вона була перевірена і погоджена. Після, я одразу пішов у відпустку за свій рахунок, не хотів працювати за кошти бюджету», – прокоментував Сергій Петрович.
Депутати ж у свою чергу наголосили, що розглядати цю заяву є неправильним: «Ми не повинні в цей важкий час для країни, і міста зокрема, залишити Ніжин без профільного заступника з медичних питань. Коли ситуація стабілізується, проголосуємо», – коментують депутати.

Наприкінці сесійного засідання Сергій Дзюба висловився: “Ви мене призначали до кінця каденції та висловлювали довіру. Чому написав заяву? Бо маючи, відповідальність за медицину і спорт у Ніжині, останні 3 місяці мені почали заважати, так працювати не хочу. Якщо ви, депутати, допомагатимете мені цьому протистояти, я залишусь”.

На порядок денний розгляд даної заяви не було винесено. Розгляд відклали на наступне засідання. Проте висловитись заступнику та пояснити причину так і не дали.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь