Вночі заморозки, а в Ніжині припиняють опалювальний сезон

 

 

 

 

І хоча за вікном вже квітень, температура на вулиці майже зимова. Такою вона, як обіцяють синоптики, буде ще два тижні: вночі заморозки до -1°-5, в день нестабільні то +6°, то +16°.
Та влада Ніжина пішла на випередження і вчора, 30 березня на позачерговому засіданні виконавчий комітет Ніжинської міської ради вирішив припинити опалювальний сезон у місті.
Ніжинці, не приховуючи емоцій, коментують дії влади у соцмережах.
 

 

 
Керівникам підприємств і організацій, які мають на балансі відомчі котельні, рекомендовано з 30 березня припинити опалення житла, підприємств, організацій та установ. Повідомляє nizhynrada.gov.ua.
Також, Ніжинському відділенню публічного акціонерного товариства «Чернігівгаз» рекомендовано забезпечити відключення газових опалювальних приладів, відповідно до діючих норм та правил, з 1 квітня.
Котельні, розташовані на території Кунашівського старостинського округу, відповідно до діючих норм та правил, з 1 квітня припинять опалювальний сезон.
Опалення комунального лікувально-профілактичного закладу “Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького», лікувально-профілактичного закладу «Ніжинський міський пологовий будинок» та Ніжинського дитячого будинку-інтернату буде продовжено, за умови погіршення погодних умов по замовленню керівників закладів, відповідно до діючих норм та правил, з 1 квітня.
Оксана Кравчук
Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь