Ніжинці заражають легені міста “сміттєвим вірусом”

 

 

 

 

У той час, коли в світі продовжується боротьба людства з коронавірусом, у Ніжині продовжують заражати “легені” міста сміттям.

Повідомляє НЕЖАТИН

Ця звичка існує давно, і чомусь, людям нік не вдається від неї позбавитись. Відпочити на природі люблять всі, прибрати за собою – одиниці. Це при тому, що від лісу до сміттєвих контейнерів дуже близько і віднести туди сміття не важче, ніж тягнути у ліс кілограми їжі.

Звісно є свідомі громадяни, і навіть ті, хто вже проявляє ініціативу і прибирає з іншими. Один з таких активіст Олександр Максимець. На своїй сторінці у Фейсбук він написав: “Не хочу жити в лайні бо не спокійно мені!!!! Правда швидко стемніло не встиг все зібрати трохи лишилось.
Йшла третя неділя карантину…”

Та вже далі, біля сусідньої лавочки – долина сміття…

 

У самому лісі купками також валяються залишки людської діяльності.

Дякуємо ніжинцям, які дбають про чисте середовище і зони відпочинку!

Хочеться вкотре звернутись до мешканців Ніжина, які залишають сміття у лісі на землі: “Дбайте про легені землі, так як про свої! Перестаньте “заражити” ліс сміттям і не лінуйтесь кидати його у сміттєві мішки, які прикріплені до дерев або забирати з собою і доносити до сміттєвих баків.  Будьте свідомими, охайними і навчайте цьому своїх дітей!”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь