Кабмін спростував те, що банки і магазини зобов’язані надавати маски

 

 

 

 

Заклади повинні тільки контролювати наявність масок у відвідувачів. Забезпечення масками покладається на самих відвідувачів.

Кабінет міністрів спростував повідомлення про те, що магазини, банки і аптеки тепер зобов’язані надавати відвідувачам маски. Інформацію опублікували в роз’ясненні нових обмежувальних заходів на період карантину на урядовому порталі в суботу, 4 квітня.

У матеріалі відповіли на питання “чи правда, що магазини, банки і аптеки повинні забезпечувати відвідувачів масками або респіраторами?”

“Ні, це неправда. Установи та магазини, робота яких дозволена в період карантину, повинні тільки контролювати, щоб відвідувачі перебували в будівлях і на території закладів виключно в масках і респіраторах. Обов’язок забезпечення себе масками покладається на відвідувачів. Дотримуйтесь рекомендацій і будьте здорові!” – сказано в публікації.

Раніше в ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що магазини і банки зобов’язали безкоштовно видавати людям маски. Всі магазини і банки, а також інші установи, що працюють, тепер повинні видавати відвідувачам маски або респіратори, писали медіа.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь