Ніжинські студенти взяли участь в опитуванні: “Українське студенство в умовах епідемії коронавірусу”

 

 

 

 

Наприкінці березня – на початку квітня 2020 р. к.і.н., доцент кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Юлія Кузьменко та магістр політології Інституту політології Педагогічного університету імені Комісії національної освіти в Кракові Матеуш Каміонка провели соціологічне інтернет-опитування «УКРАЇНСЬКЕ СТУДЕНТСТВО В УМОВАХ ЕПІДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ». Анкетування охопило понад 3000 респондентів з різних регіонів України. Дослідження демонструє:

  • Як студентська молодь оцінює ефективність діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, спрямованої на запобігання поширенню епідемії коронавірусу?
  • Який рівень матеріальної забезпеченості студентської молоді, вплив карантину на їхнє фінансове становище, а також плани на майбутнє?
  • Як студенська молодь оцінює потенційні наслідки економічної кризи, спричиненої COVID-19 та від кого очікують допомогу?

Відповіді на ці та багато інших запитань Ви можете прочитати у звіті, що додається до публікації.

Організатори опитування висловлюють слова щирої вдячності студентам, які долучилися до опитування, а також колегам з різних закладів вищої освіти України, які сприяли його проведенню.

Відкрити звіт для ознайомлення

Джерело: ndu.edu.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь