Ніжинець, який збив бабусю з онукою на Об’їжджій, вживав наркотики

 

 

 

 

За процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

За даними слідства, 17 жовтня 2019 року у м. Ніжині водій автомобіля «BMW 320I» перевищив максимально допустиму швидкість руху, що встановлена для населених пунктів, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив наїзд на літню жінку, яка йшла зі своєю шестирічною онукою.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці. Дівчинка на щастя відбулася легкими травмами.
У ході розслідування кримінального провадження підтвердилося, що обвинувачений  скоїв злочин у стані, викликаному вживанням наркотичних засобів.
Наразі обвинувальний акт прокуратурою скеровано до суду.
У разі доведення вини обвинуваченому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.
Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба прокуратури Чернігівської області
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь