НОСІВЩИНА: ЧОЛОВІК ЗАГИНУВ У ВОГНІ, КОЛИ ПАЛИВ СУХУ ТРАВУ

 

 

 

 

У вівторок, 7 квітня, після обіду у Адамівці Носівського району горіла суха трави на площі 0,01 га. На місці пожежі знайшли обгоріле тіло місцевого жителя, 1958 р.н. без ознак життя.

Про це йдеться у повідомленні У ДСНС Чернігівщини.

Чоловік підпалив сміття, але, скоріш за все, внаслідок дії небезпечних продуктів горіння йому стало зле і він впав у вогонь. Підрозділи ДСНС на гасіння не залучались.

З початку року на Чернігівщині через людську недбалість, необізнаність та необережність у поводженні з вогнем виникло 667 пожеж на відкритих територіях, а також по 5 пожеж на торфовищах та лісових масивах. Територія, пройдена вогнем склала майже 2130 га. Внаслідок спалювання сміття і сухої рослинності зареєстровано 35 пожеж в житловому секторі громадян, 3 особи загинуло.

Вкотре рятувальники закликають громадян бути обережними у поводженні з вогнем. Не кидати непогашені недопалки або сірники поблизу будівель, в лісопаркових зонах, на торфовищах, полях та узбіччях доріг. Самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків передбачає адміністративну відповідальність.

desnyanka.com.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь