Що ніжинці найчастіше купують на карантині: цікавий рейтинг товарів

 

 

 

 

Опубліковано список товарів, які користуються неймовірним попитом під час карантину в українців.

 Карантин в Україні, триває вже четвертий тиждень. Люди намагаються якомога рідше виходити на вулицю, а тому все частіше замовляють необхідні товари по інтернету. І онлайн-шопінг у цій ситуації дуже доречний.

Що ніжинці найчастіше купують в час карантину?

Результати голосування

Завантажується ... Завантажується ...

Сайт НАРОДНА ПРАВДА у свою чергу дізнався що найчастіше в інтернеті купують українці в період карантину.

Перше, що цікавить українців при покупках онлайн – маски і антисептики далі йдуть товари для домашніх тварин, спортивне взуття та товари для творчості.

“Звичайно, попит на медичні маски і антисептики залишається. Але, сидячи вдома, українці стали більше замовляти в інтернеті товари, які раніше купували по дорозі додому або в торговому центрі”, – зазначає керівник прес-служби Prom.ua Лілія Овчиннікова.

У свою чергу фахівці маркетплейса Bigl.ua відзначають, що, крім іншого, люди стали у 6 разів частіше купувати кварцові лампи, в 4,5 рази – баффи і балаклави, а також в 1,5 рази – алмазну мозаїку і еспандери.

Аналітики порталу OLX розповідають, що у березні українці стали активніше купувати побутову хімію.

“У другій половині місяця українці частіше цікавилися і товарами для фітнесу – приблизно в півтора рази, в той час як кількість пропозицій впала приблизно на 11%”, – відзначають в OLX.

В топах виявилися також настільні ігри, скутери, велосипеди, ігрові приставки.

“Більшість обирає б/у товари, аби не переплачувати, а більшістю з цих речей, швидше за все, будуть мало використовуватися після карантину”, – розповідає Андрій Здор, керівник IZI.ua.

І звичайно ж, істотно збільшився попит на доставку продуктів з супермаркетів.

“Середній чек у порівнянні з лютим цього року виріс на 15% і становить 1866 грн”, – розповідає Євген Нетреба, комерційний директор сервісу доставки продуктів Zakaz.ua.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь