Майже дві сотні дерев висадять у Ніжині по вулиці Незалежності

 

 

 

 

Традиційно третьої суботи квітня ми відзначаємо День навколишнього середовища (День довкілля). Цьогоріч цей День припадає на 18 квітня.

Завдяки широкій підтримці представників органів місцевої влади та небайдужих громадян це свято стало днем активних практичних дій на захист навколишнього середовища.

Виконуючи програмні завдання Уряду та відзначаючи в місті День довкілля, комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» проводить заходи, спрямовані на оздоровлення екологічної ситуації в місті, озеленення, благоустрій територій  та поширення екологічних знань серед населення.

Працівниками підприємства буде висаджено більш ніж 300 саджанців молодих дерев – кленів, ялівців, горобин та лип у різних локаціях Ніжина. Зокрема 17 квітня по вулиці Незалежності в рамках відзначення Дня довкілля під пильним наглядом фахівця з ландшафтного дизайну Наталії Довгаль буде висаджено 150 лип та 40 горобин. Роботи із планування території вздовж дороги наразі тривають.

Хотілося б, аби ця природоохоронна акція згуртувала якнайширше коло ніжинців. Адже екологічна  чистота краю починається з власної оселі, вулиці та міста. Кожен мешканець нашого міста або трудовий колектив, небайдужий до проблем природи, може зробити свій внесок у спільну справу, щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру весну – висадіть дерево на власному подвір’ї, вулиці чи території вашого підприємства та поділіться з нами світлинами у коментарях на нашій офіційній сторінці!!!

Зробімо все, аби ніжинські краєвиди тішили око і веселили душу, аби і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю.

КП “ВУКГ”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь