Як за допомогою сміху можна зарядитися позитивною енергією і зцілитися від недуг

 

 

 

 

Якими цілющими властивостями володіє сміх.

 

Багато хто з самого дитинства чули фразу про те, що чим більше смієшся, тим довше проживеш. У цих словах є велика частка правди, тому настав час дізнатися, як працює сміх і чому він володіє цілющими властивостями, інформує Ukr.Media.

Існує сім правил здобуття щастя. Без сміху і позитиву ці правила не будуть працювати в повну силу. Магічна сила сміху і посмішки робить наші духовні пошуки більш результативними. Як каже одна буддійська мудрість, «людина, яка сміється ніколи не зробить нічого поганого для себе або для оточуючих».

Сміх — джерело позитивної енергії

Коли ми думаємо про щось хороше, ми автоматично приносимо у своє життя позитивну енергетику. Відкривається зв’язок нашого біополя з центром достатку Всесвіту. Всесвіт робить нам подарунки, коли ми мислимо позитивно.

Коли людина сміється, цей зв’язок зміцнюється в сотні разів сильніше. Наша аура в моменти, коли ми сміємося, посилюється. Якби можна було її побачити, то це було б схоже на сліпуче світло.

Коли у нас сильне енергетичне поле, активізуються чакри, енергообмін починає працювати більш інтенсивно. Експерти стверджують, що це дозволяє обходити невдачі стороною.

Сміх як ліки проти хвороб і недуг

Не тільки фахівці в галузі біоенергетики, але й експерти у звичайній науці впевнені в тому, що сміх корисний. Дослідження показують, що сміх зцілює від переживань, знижує вироблення кортизолу — гормону стресу. Під час сміху частішає пульс, більш інтенсивно починає працювати серце. Коли ми сміємося, працює дуже багато м’язів, знижується рівень холестерину. Сміх навіть лікує головний біль.

Зцілення відбуваються через сплеск позитиву. Якщо людина сміється, значить, вона не думає про нехороші речі, а наші думки — це джерело всього, що нас оточує. Майже сто відсотків того, що відбувається з нами або навколо нас, народжується спочатку у нас в голові. Сміх повністю очищає свідомість від негативних думок. Нехай це відбувається відносно нетривалий час, але цього може вистачити для того, щоб людина змогла відчути позитивні зміни.

Намагайтеся частіше сміятися. Оточуйте себе для цього людьми, які мають схоже почуття гумору, приводять вас в стан позитиву. Дуже дієвими є наші спогади. Згадайте який-небудь момент з життя, коли ви дуже сильно сміялися. Велика ймовірність того, що ви піднімете собі настрій і підсилите енергетичне поле у два рахунки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь