Чернігів: п’яна жінка напала на охоронця

 

 

 

 

Подія трапилася 21 квітня близько 16 години в «Еко-маркеті» по вулиці Старобелоуській, 31. Через агресивну поведінку в магазині охоронець зробив 30-річній жінці зауваження, однак їй це не сподобалося і вона накинулася на чоловіка з кулаками. Била з усієї сили по усьому тілу. Вгамувати розлючену жінку змогли лише правоохоронці.

Відео цього інциденту з’явилось у Фейсбук-спільноті “Чернігів PLUS Чернігівщина”

Касири магазину були вимушені натиснути «тривожну кнопку». Представники Управління поліції охорони в Чернігівській області (УПО) прибули вже за декілька хвилин.

«Коли наш наряд прибув на місце виклику, дівчина вже була на вулиці. Поспілкувавшись з нею, поліцейські встановили, що жінка перебувала в нетверезому стані. На неї складено протокол за статтею 178 адмінкодексу «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді». Затримати цю жінку у нас не було підстав», – розповів нам виконуючий обов’язки заступника начальника управління поліції охорони старший лейтенант поліції Сергій Деревянко.

«В Чернігівський відділ поліції з приводу конфлікту 21 квітня в супермаркеті ніхто не звертався», – повідомила речниця Управління національної поліції в Чернігівській області Наталія Слабеняк.

Журналісту Gorod.cn.ua вдалося поспілкуватися зі свідком цих подій. Жінка на ім’я Олена проживає поряд з магазином і розповіла подробиці цього конфлікту:

– Ця дівчина зайшла магазин з чоловіком переді мною. Від неї було добряче чутно запах алкоголю. Вже з самого початку вона поводилася неадекватно, ходила по магазину і голосно постійно щось викрикувала. Потім дівчина взяла пляшку пива і підійшла до каси, де почала сміятися з дідуся, що стояв перед нею. Хоча він її не чіпав і їй не заважав. Я знаю цього чоловіка, він переселенець з Донбасу, живе поряд і ледь пересувається після інсульту. Охоронець магазину зробив їй зауваження щодо непристойної поведінки, на що вона стала кричати ще голосніше. На касі окрім неї і цього дідуся не було нікого, але вона почала вимагати, щоб підійшов касир і відкрив касу, щоб її терміново обслужити. Охоронець їй відповів, що перед нею лише один покупець і позаду більше ніхто не стоїть, а тому немає сенсу ще одному касиру сідати за касу. Ймовірно ці слова обурили дівчину, вона зняла з себе маску і почала кашляти в обличчя касиру, кричати, що вона хвора і усіх заразить. Працівник охорони попросив її відійти від касира, на що вона перекинулася на нього – почала його бити, дряпати обличчя нігтями і навіть порвала ланцюжок з хрестиком на його шиї.

В мене син займається бойовими мистецтвами і хочу зазначити, що ця дівчина била теж професійно. Удари були чіткі, то в обличчя, то в пах чоловіка, хоча жінка була досить п’яна. Дівчину декілька разів виводили на подвір’я, але вона поверталася і знову замахувалася на одного і того ж самого охоронця. Він терпів її поведінку, як міг. Руками махала так сильно, що зачепила вітрину з алкоголем, розбилося близько 10 пляшок пива. Тоді вже другий охоронець підійшов, скрутив їй руки і поклав її обличчям на підлогу. Дівчина увесь час продовжувала кричати. Що цікаво чоловік, з яким вона прийшла, від неї відхрестився. Коли йому сказали, щоб він допоміг заспокоїти подругу, він сказав що не знає її. Хоча я багато разів їх бачила разом в нашому районі.

Також я чула, як дівчина казала охоронцю: «Ти не жилець. Я зустріну тебе після роботи і пущу тобі перо під серце». Це просто жах, так поводитися посеред білого дня, та це й молодій дівчині!
Дуже шкода охоронця, у нього все обличчя червоне було, в саднах і крові. Сподіваюсь він напише заяву в поліцію на цю дівчину. Адже через нігті вона могла занести йому будь-яку заразу.

Нашому журналісту вдалося поспілкуватися з постраждалим працівником охорони служби безпеки «Еко-маркету». Чоловік розповів, що почувається добре і продовжує працювати далі.

На фото Олександр демонструє подряпане обличчя та шию

«Нетвереза дівчина поводила себе неадекватно біля каси, постійно кричала в бік касирів. Спочатку я попросив її заспокоїтися, на що вона почала кричати ще більше. Потім зняла маску і почала кашляти в бік касирів зі словами що вона хвора і їх заразить. Тоді я попросив вийти її на вулицю. Їй це не сподобалося і вона накинулася на мене з кулаками. Била по тілу і роздряпала обличчя. Почуваюся добре, працювати продовжую. Заяву на неї вирішив не писати» – розповів Олександр.

З власних джерел нам стало відомо, що дівчину звуть Валерія Волощук. Їй 30 років. Нещодавно вона вийшла з місць позбавлення волі, де відбувала покарання вже втретє. Раніше дівчина займалася бойовими мистецтвами. Проживає в районі Кругу, але в район вулиці Старобілоуської приходить випивати з друзями на кладовище, що розташоване поряд.

Gorod.cn.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь