Чи побільшало у Ніжині розлучень під час карантину?

 

 

 

 

Пандемія, карантин…але час не стоїть на місці – життя продовжується, люди зустрічаються, закохуються, одружуються…або ж розлучаються.

Чи подають ніжинці у період карантину заяви на розлучення, чи, можливо, наразі вже вишикувалась черга на заяви щодо укладання шлюбу після закінчення карантину?

З цими запитаннями журналісти сайту «Нежатин» звернулися до Ніжинського МР відділу ДРАЦС, де нам повідомили що заяви на розлучення ніжинці подають, проте у період карантину  їх не приймають. Тішить те, що заяв на розлучення не побільшало в порівнянні з минулим періодом.

Щодо бажаючих укласти у Ніжині шлюб, то маємо таку статистику: 1 пара планує одружитися в травні місяці цього року після закінчення карантину.

 

То ж, як, бачимо, на наших жителів карантинні заходи та пандемія істотно не вплинули.

Читайте також: Кожен 20 шлюб на Чернігівщині – інтернаціональний https://cntime.cn.ua/vsi-novini/item/28532-kozhen-20-shliub-na-chernihivshchyni-internatsionalnyi

Мін’юст: під час карантину документи на шлюб чи розлучення можна подати онлайн – https://www.radiosvoboda.org/a/news-minust-dokymenty-na-shliub-online/30542325.html

 

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь