За якими ознаками можна відрізнити віщий сон від звичайного

 

 

 

 

5 ознак пророчого сну.

Віщий сон — це сон, який допомагає нам заглянути в майбутнє. Він може попередити нас про небезпеку, що насувається або ж, навпаки, вказати на те, що хорошого може відбутися найближчим часом. Але як відрізнити звичайний сон від віщого?

Але пам’ятайте про те, що у світі сновидінь все дуже неоднозначно. Неможливо точно на сто відсотків сказати, чи буде ваш сон пророчим або звичайним, інформує Ukr.Media.

Чому важливо навчитися відрізняти звичайний сон від віщого

Річ у тім, що який-небудь неприємний сон може нам сильно зіпсувати настрій, хоча він не є віщим. Багато хто помилково вважає, що всі погані сни про щось говорять. Але в більшості снів погані речі відбуваються лише тому, що ми їх боїмося і думаємо про це.

Якщо вам приснилося щось жахливе, не поспішайте думати, що це обов’язково станеться в реальності. Не варто налаштовувати себе на негатив, тому що це лише зміцнить негативні установки та вірусні думки у вашій свідомості.

І навіть якщо поганий сон виявиться віщим, ви завжди можете змінити передбачену долю. Ваше життя у ваших руках, а віщі сни показують лише ймовірний розвиток подій. Вони приходять до нас не для того, щоб налякати, а для того, щоб попередити про те, що може статися, якщо не зробити щось і не взяти своє життя під контроль. Часто бувають і позитивні віщі сни, які вказують на те, що ви рухаєтесь у вірному напрямку.

Що таке віщий сон і які його ознаки

Буває так, що сни абсолютно ідентичні подіям, які вже сталися або можуть статися. Наприклад, хтось може побачити в сні хворого родича, а потім дізнатися, що він лежить у лікарні. Хтось бачить, як його будинок обкрадають, після чого зникають гроші чи якісь речі.

На жаль, найчастіше віщий сон не визначити ніяк. Найкращим помічником у цьому є лише наша власна інтуїція. Якщо Всесвіт хоче щось показати через сон, то ви мимоволі відчуєте це.

Найбільш часто віщі сни приходять в ніч з четверга на п’ятницю. Ніхто точно не знає, чому саме так відбувається, але, згідно зі статистикою, так і є. Віщі сни можуть мати різний «термін дії». Одні попереджають про те, що буде сьогодні, завтра, післязавтра, а інші — про те, що буде через рік, два. Вважається, що сни можуть передбачати майбутнє на строк до двох років вперед.

Сни-передбачення залишаються надовго в нашій пам’яті. Це можна вважати непрямою ознакою, тому що звичайні сни ми теж іноді запам’ятовуємо назавжди. Часто сни, які пророкують майбутнє, сняться в п’ятницю 13, на Повний Місяць або затемнення. Це дуже важлива ознака. Також експерти відзначають, що в основному віщі сни приходять прямо перед пробудженням. Вони набагато рідше сняться уночі.

Хороший показник віщого сну — відчуття того, що все пережите було наче наяву. Це дуже реалістичні сни, тому їх частіше бачать чутливі люди з високим рівнем емпатії.

Намагайтеся навіть після найбільш неприємних сновидінь не думати про негатив, який вам довелося побачити.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь