Підприємці у розпачі: Афганський ринок дотепер у Ніжині “під замком”

 

 

 

 

1 травня в Україні дозволили роботу ринків. А в Ніжині є один, який дотепер не відкрили. Підприємці у розпачі, адже це їх заробіток і для них не зрозуміло, чому адміністрація не поспішає давати дозвіл на роботу. Мова йде про “Афганський” ринок.

Інформує сайт НЕЖАТИН

Продавець Тетяна прокоментувала журналістам дану ситуацію:

“Ринки відкрили з 1 Травня, а він все так само закритий. І хочеться сказати, значить — це комусь вигідно. Значить — хтось хоче, щоб він був закритий? Коли всі ринки були закриті, то ринок працював… Ні ворота були закриті, але всі маленькі кіоски (їх курує ринок) уздовж ринку були відкриті, і звичайно їх ніхто не закривав, тому і не довелося відкривати. А ось на території самого ринку там всього лише чотири магазини, але їх не можна відкрити. Хоча там строго виконуються всі вимоги з карантину. Так ось і питання “А чому не відкривають ринок і ці маленькі магазинчики?”

Давайте подумаємо, ринок приносив прибуток, коли всі ринки були закриті, адже оренду платять всі кіоски вздовж ринку і хіба це правильно? А зараз, чому не відчиняють і кому це вигідно?”

В доказ такої несправедливості Тетяна показала фото, на яких гарно видно кіосків поза територією ринку. Дану проблему підприємці налаштовані й далі обговорювати з адміністрацією й домагатись відповідного рішення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь