В новому дендропарку на Київщині зацвіло “море” тюльпанів (Фото)

 

 

 

 

У квітні цього року в селі Мотижин Макарівского району, що на Київщині, мав відкритися новий дендропарк “Добропарк” площею 400 футбольних полів. Понад мільйон тюльпанів почали цвісти найрізноманітнішими барвами, але через карантин, нажаль, немає можливості помилуватись ними. Сподіваємось, невдовзі можна буде побачити новий парк наживо, а поки ловіть фото з “Добропарку”.

Маленька Голландія на Київщині: в новому дендропарку зацвіли поля тюльпанів

Як зазначається на сторінці парку у Facebook, один за одним квіти розпускаються, щоб дарувати вам радість, навіть в режимі онлайн.

“Оскільки ви не можете приїхати на Поле тюльпанів, тюльпани переїжджають до вашої стрічки новин”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що поле тюльпанів – це лише одна з багатьох унікальних цікавинок парку. У парку буде безліч локацій: лавандове поле, сад петуній, сад трав, локація з деревоподібними півоніями – 200 видів та ін. Вже висадили 44 тисячі дерев. Топ-15 фактів про новий дендропарк під Києвом – читайте тут.

  

Сорти тюльпанів зібрали з найкращих європейських парків.

Нагадаємо, на Співочому полі також триває ювілейна виставка тюльпанів, але в умовах карантину побачити її красу можливо тільки онлайн.

Джерело: bigkyiv.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь