Екс-глава артскладах з Чернігівської області торгував зброєю із зони ООС

 

 

 

 

Колишній начальник складу артилерійського озброєння однієї з військових частин в Чернігівській області намагався налагодити продаж боєприпасів, нелегально вивезених з району проведення ООС. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

В рамках контролю за вчиненням злочину оперативники спецслужби задокументували реалізацію колишнім військовим партії патронів калібру 7,62 мм. Клієнтів фігурант підшукував через особисті зв’язки.
Зловмисника затримали на території військової частини при спробі збуту понад 300 патронів до автоматичного вогнепальної зброї. Вилучені боєприпаси направлені на експертизу.
Крім того, правоохоронці виявили незаконний схрон у неодноразово судимого жителя Рівненської області. Зловмисник влаштував в нежилому будинку в лісосмузі Гощанського району схрон з військовими засобами ураження. Фігурант намагався налагодити нелегальний продаж зброї через представників кримінальних кіл. Зі схованки правоохоронці вилучили гранатомет РПГ-22, більше 600 грамів тротилу, 2 гранати РГД-5 і ВОГ-25П, 9 електродетонаторів і мінний детонатор, обріз нарізної рушниці системи Мосіна та 420 патронів різного калібру. Виявлені засоби ураження направлені на експертизу. +

Перевіряється інформація про незаконне надходження вилученої зброї з району проведення операції Об’єднаних сил.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь