Карантин: чи будуть працювати ніжинські школи та дитсадки найближчим часом?

 

 

 

 

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський повідомив, що до управління освіти почали звертатися батьки дошкільнят, працівники поліції та медицини, з проханням розглянути питання про відкриття ДНЗ.

“Це питання зараз обговорюється в обласних центрах, раніше головний санітарний лікар говорив, що ні школи, ні садочки не будуть відкриті до 1 вересня, – зазначив Станіслав Крапив’янський, – але в п’ятницю було заявлено, що з 22 травня це питання буде розглянуто і, можливо, під час третього етапу виходу із карантину деякі садочки будуть відкриті для дітей медперсоналу”.

Станіслав Миколайович підкреслив, що питання складне, адже якщо садки запрацюють, то як можна дотримуватись маскового режиму в садочку або дистанції між малятами?

“Думаю, до 1 вересня відкривати не потрібно”, – висловив свою думку начальник управління освіти.

Також школи в Ніжині до 1 вересня працювати не будуть, крім тих, що задіяні в ЗНО. У Ніжині таких 4. Вони будуть відкриті на час проведення ЗНО.
Міський голова А. Лінник погодився з тим, що поспішати, незважаючи на вимоги батьків, не потрібно, щоб нікого не наражати на небезпеку.
Валентина Пильник
Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь