Подробиці смертельної ДТП, що сталася на Ніжинщині

Першого травня о пів на сьому вечора поблизу села Мала Кошелівка Ніжинського району зіштовхнулися «ВАЗ-2106» та «Форд фієста».

У «шістці» з Ніжина у село Дуболугівка Ніжинського району поверталося п’ятеро людей. За кермом був 27-річний Станіслав Ходакевич (кажуть, він працював на олійному виробництві у Ніжині). У машині сиділа його мати, 49-річна Тетяна (приймальниця молока). Пасажири (родини кумалися) — 50-річна Тетяна Марченко (працює медсестрою у Києві) та и донька 25-річна Марія Ткаченко (живе у Ніжині, нині у декреті). З Марією була її донечка, котрій два з половиною роки.

Удар був такої сили, що маля вилетіло з авто. Слава Богу, лишилося живим. Матір водія від отриманих травм загинула на місці аварії. Станіслав (водій) невдовзі помер у реанімації Ніжинської міської лікарні. У Тетяни Марченко закрита черпно-мозкова травма, перелом ключиці, у Марії Ткаченко численні забої, теж закрита черепно-мозкова травма. Водій «Форда» 39-річний киянин Ігор Петренко важких травм не зазнав.

Дорога, де сталося зіткнення, рівна. Обидва водії були тверезі. Попередня причина трагедії, — «шістка» не надала перевагу у русі «Форду». Водій «ВАЗ» рухався по другорядній дорозі, виїздив на московську трасу (головну дорогу). Чи то не помітив іномарку, чи сподівався, що встигне, чи ще була якась причина (тепер вже не дізнатися).

Станіслав був найменшим з чотирьох дітей Тетяни Ходакевич. Громадський транспорт, через карантин не ходить, Кажуть, жінка їздила до Ніжина на закупи. Готувалася до пострижин однорічного маляти (дитини однієї з дочок). Їх мали відзначати восьмого травня. У Дуболугівці балакають, що донька наче передчувала біду, просила маму не їхати.

За інформацією поліції, з початку року по області сталося 174 ДТП в яких 42 особи загинули та 193 були травмовані.

Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №19 (1773), 07 травня 2020 року

Читайте також: На Ніжинщині сталася смертельна ДТП – http://nezhatin.com.ua/2020/05/02/na-nizhynshhyni-stalasya-smertelna-dtp/

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь