Ні скейт-парку, ні реконструкції літнього табору… Хто випередив Ніжин?

 

 

 

 

28 квітня завершилося голосування за проєкти «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області. Участь у голосуванні взяли майже 13,3 тисячі осіб. А це більше 15 тисяч голосів (одна людина могла проголосувати за два проєкти).
За результатами голосування переможцем визначено проєкт «Впровадження сучасного комплексного рентгендіагностичного обстеження дитячого населення в м. Прилуки Чернігівської області». Він отримав 4872 голоси (32% від загальної кількості).
Нагадаємо, що у конкурсі «Всеукраїнський громадський бюджет» Чернігівської області взяло участь 9 проєктів, серед них і два ніжинських.
Проєкт «Реконструкція оздоровчого табору в с. Вертіївка Ніжинського району Чернігівської області» набрав 2741 голосів, а «Будівництво майданчику для екстремальних видів спорту біля міського стадіону «Спартак» (місто Ніжин, вул. Воздвиженська 29-Б)» – 1966 голосів.
За кількістю голосів проєкт по будівництву скейт-парку, обігнав проєкт «Капітальний ремонт приміщення навчально-виховного комплексу «Дзвіночок» в м. Новгород-Сіверський Чернігівської області», який отримав 2510 голосів.
Також варто зауважити, що ці два ніжинські проєкти коштували десятки мільйонів гривень і мали шанс реалізуватися за кошти Всеукраїнського громадського бюджету, міський бюджет такі проєкти самостійно не зможе реалізувати.
mynizhyn.com за матеріалами economy.cg.gov.ua
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь