Умілець на Чернігівщині змайстрував саморобний кабріолет

25 квітня на сайті оголошень з продажу автівок з’явився — саморобний жовтий кабріолет з Борзни. За машину правлять вісім тисяч доларів. В оголошенні вказано: «Сильно продать не мечтаю».


Той самий кабріолет

У машині — шкіряний жовто-чорний салон, сигналізація, підсилювач керма, подушка безпеки, клімат-контроль, підігрів сидінь, потужна аудіосистема. А от дверей немає. Саморобне авто передньоприводне (тягові передні колеса), з механічною коробкою передач, бензиновим двигуном об’ємом 1,8 літра. Пробіг —10 тисяч кілометрів.

Борзнянський умілець — 45-річний місцевий підприємець Анатолій Сілін.

— Не самоціль продати, просто люблю подібним займатися, — говорить телефоном Анатолій Анатолійович. — Автівка за документами саморобна. Серед компонентів — «Опель Астра», «БМВ» (задниця) і ще багато чого. Машину складав два роки, у вільний час.

— Не продешевили, виставивши вісім тисяч?

— Навпаки, виставляв високу ціну, може, не куплять, — сміється. — У кого мільйон доларів є, може і недорого для них, а для простої людини — дорого.

— Потенційні покупці телефонують?

— Ще не було. Але, коли іду по нашому селу, чи то, місту, то голови вивертають. І чернігівці так би реагували, — впевнений. — Автівка — чисто літній варіант, бо даху не має.

— Як має виглядати автівка, самі придумували?

— Машина була у дуже плачевному стані. Але в документах було фото з печатями. Купив в убитому стані, робив, що міг, покращував. Затрати не рахував. Бо робив для душі.

— Часто на кабріолеті катаєтеся?

— У мене ще машини є. Але двічі виїздив. Ще ж від погоди залежить — треба, щоб тепло було.

— Як думаєте, знайдеться покупець?

— Певно, що ні. У людей їсти нема чого, які машини? Хіба яка багата людина в колекцію візьме, щоб око радувала. Як основну машину її ж точно не візьмеш бо що ж, зимою пішки ходити?

— Перша ваша подібна робота?

— Ні. Перед тим багі робив (транспорт на великих колесах з широкими шинами, призначений для їзди по піщаних дюнах і пляжах).

Вікторія Товстоног, тижневик «Вісник Ч» №19 (1773), 07 травня 2020 року

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Умілець на Чернігівщині змайстрував саморобний кабріолет

Залишити відповідь