Послаблення “по-своєму”: деякі підприємці в Ніжині повністю ігнорують карантин

 

 

 

 

Відповідно до постанов Кабміну, з 11 травня введено послаблення карантинних вимог, і знято ряд обмежень. Дозволено роботу закладів харчування, де є літні майданчики, перукарень та інших об’єктів надання послуг і торгівлі.

Фото з мережі

У Ніжині працює комісія, яка перевіряє дотримання карантинних вимог на території міста суб’єктами господарювання. Вона, на жаль, фіксує деякими суб’єктами повне ігнорування вимог і обмежень.

Про це йшла мова 14 травня на засіданні виконавчого комітету,  інформує НЕЖАТИН

Окрім того, що не дотримуються вимоги до відвідувачів певних магазинів та салонів та ігнорується масковий режим, не забезпечені масками, рукавичками, захисними окулярами, щитками й самі надавачі послуг та продавці. У деяких випадках відсутні засоби дезінфекції.

“Я наголошую, шановні, ці обмеження потрібні для того, щоб запустити економіку в умовах карантину, аби підприємці отримували дохід та вели свою діяльність. Загроза коронавірусу не зникла. Якщо таке ігнорування продовжуватиметься, ми прийдемо до того, що в нас з’являться хворі, і вся робота зроблена до цього може стати марною і буде повернення до жорстких карантинних обмежень.

Поки ведеться роз’яснювальна робота, а наступним кроком стане складання протоколів. Тому закликаю всіх суб’єктів господарювання ставитися до ситуації в країні свідомо, дотримуючись всіх вимог”, – зауважив міський голова Анатолій Лінник.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь