Цей дощ надовго – ? Про наслідки буревію та доовгоочікувані дощі

 

 

 

 

Дочекалися дощу, подекуди навіть забагато

Чому так плаче дощ грозою цiлий день?
I ми пiд парасолями бiжим кому куди.
Ховаємось. Лякаємось небесноi води.

Хоча довгоочікувані дощі на радість дачникам та огородникам щедро поливають землю, та по всій Україні час від часу блискавки розрізають небо, подекуди дощі йдуть кожного дня, а місцями «ллють як з відра».

Пише сайт «Нежатин»

Читайте також: Наслідки буревію у Чернігові: автівку пробило дерево (Фото, Відео) – https://cheline.com.ua/news/nadzvichajni-podii/naslidki-bureviyu-u-chernigovi-avtivku-probilo-derevo-foto-video-214433

Як повідомили нам у відділі надзвичайних ситуацій, у Ніжині надзвичайних подій за ці дні не траплялося.

Цей дощ надовго – ?

За прогнозами синоптиків, у найближчі 5 діб у Ніжині буде пасмурно та дощитиме. Денна температура становитиме +14+17 °. Вночі від +3 до +12 °.

До теми: Чи дочекаємось у Ніжині теплих травневих днів? – http://nezhatin.com.ua/2020/05/12/chy-dochekayemos-u-nizhyni-teplyh-travnevyh-dniv/

Щоб несподівана злива не «підмочила вашу репутацію», до неї потрібно бути готовим. Тож, не забувайте про парасолі, виходячи з дому та одягайте взуття «по погоді».

І наостанок – не завадить: що варто знати про парасольки

Найкращу міцність парасолі забезпечує 8-16 спиць, вища їх кількість міцності не додає, тож у цьому випадку ми платимо не за практичність, а, скоріше, за оригінальність. Найміцніші парасолі — у два складання.

 

Підготувала:

Тіна Кошелевська

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь