Зворотній зв’язок з читачем: ви запитували – ми відповідаємо!

 

 

 

 

Нещодавно на сторінках нашого видання вийшла публікація під назвою «День мами: ніжинці розповідають про своїх рідненьких»http://nezhatin.com.ua/2020/05/08/den-mamy-nizhyntsi-rozpovidayut-pro-svoyih-ridnenkyh/

Тут ніжинці розповідають і про своїх мам і цікаві смішні та пізнавальні історії зі свого дитинства та юності. Нам дуже приємно, що читачі сайту «Нежатин» надсилають питання та відгуки на наші публікації, і цей матеріал викликав багато перепостів у соцмережах та…запитань до наших героїв.

Отже, ви запитували – ми відповідаємо!

Денис Соболєв розповів нам, як в юності проводжав додому Оленку, яка Бог зна де жила і мама…стерегла його в кущах, бо на вулиці були лихі 90-ті!

Питання від наших читачів: так а Денис женився в результаті на Оленці?) ..

Денис: ні звичайно! (Сміється – авт.). Почуття «одружитися» має бути усвідомлено-витриманим, як хороше вино, смак якого можна зрозуміти лише через роки. У даній ситуації від Оленки і до «одружився» було ще років п’ятнадцять неодружених, але не менш захоплюючих пригод!

Юлія Стрілець розказала, як одного разу їй схотілося записатися в музичну школу, аби навчитися грати на баяні. «Коли через два роки я зрозуміла, що баян – це не моє, йти «виписуватися» до директора музичної школи довелося самій – каже вона – ох і соромно було»…

Питання від наших читачів: а Юля Стрілець грає на баяні?)

Юлія: Трохи. На рівні двох класів освіти 😉

Тіна Кошелевська призналась «по-секрету», що в ранньому дитинстві любила їсти мильну піну!

Питання від наших читачів: Що, правда?!..

Тіна: Так, правда! (сміється – авт.). До сих пір пам’ятаю її солодкий смак! Ну, принаймні, тоді мені так здавалося!

Марина Волониць розповіла, що мама навчила її створювати свято, навіть у звичайний день. Вона вміє все так представити, що дійсно з’являється настрій і натхнення.

Питання від наших читачів: А які свята для мами або для родини Марина організувала вже сама, будучи дорослою?

Марина: Питання від наших читачів: А які свята для мами або для родини Марина організувала вже сама, будучи дорослою?

Марина: Мама навчила створювати свято, і коли в мене буде родина, я буду тією мамою, яка організовуватиме свято для своєї). А взагалі, приміром, на День Віри, Надії, Любові я підготувала для мами свято-сюрприз у вигляді смаження шашликів на дачі. Тоді запросила і своїх друзів, які поважають маму і її подруг.  Хоч були зібрані люди, які між собою майже не знайомі, посиденьки прошли цікаво і весело. Маму звати Надія, тому для неї це кожного року свято.

Від редакції: Попереду у нас багато цікавих, творчих ідей, і ми постараємося зробити все можливе, щоб читачам сайту завжди було цікаво переглядати, аналізувати і коментувати публікації «Нежатину»!

Тож слідкуйте за новинами на нашому сайті та

будьте в курсі подій!

З повагою, завжди ваша,

команда сайту «Нежатин»

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь