Міжнародний “СІМЕЙНИЙ” форум провів онлайн Ніжинський виш

 

 

 

 

Другий рік поспіль кафедра соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя проводить  форум до Міжнародного дня сім’ї! Розглядаючи актуальні питання і проблеми сучасноі сім’ї, учасники обмінюються досвідом збереження сімейних цінностей, та ін.

Інформує НЕЖАТИН

Відкривав Форум «Сімейних цінностей» декан факультету психології та соціальної роботи Олексій Тимошенко. Про сімейну політику держави розказувала Анна Лисенко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради. Про заклад, в якому народжуються сім’ї, та можливості реєстрації шлюбу, повідомляла директорка Ніжинського міськрайонного відділу РАЦС Катруха Світлана.

В прямому ефірі була директорка КЗ»Ніжинського молодіжного центру» Анжела Тимченко знайомила з сімейними ціннностями, які допомагають в організації роботи з молоддю. Олег Меркулов, тато чотирьох чудових доньок, ділився духовними сімейними цінностями.

“Тож підводимо підсумки проведеного опитування щодо сімейних цінностей серед молоді та учасників Форуму! Радіємо, що, навіть, в умовах карантину нам вдається зберігати любов, довіру, взаємоповагу! Дякуємо всім учасникам і виступаючим Олексій Тимошенко, Анні Лисенко, Світлані Катрусі, Анжелі Тимченко, Олегу Меркулову , модератору та керівнику проекту Олегу Лісовцю, автору концепції Ганні Бондаренко, студентам – Снежані Якушко, Алесі Шейко за активну громадську позицію і підтримку сімейних цінностей!!! Щиро вітаємо всіх з Міжнародним днем сім’ї!!!” – висловлюється Ганна Бондаренко, керівник волонтерської групи “Час для нас”, викладач кафедри соціальної роботи НДУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь