Громаді Ніжина передадуть райагроліс для облаштування зони відпочинку та захисту полігону?

 

 

 

 

Всі ніжинці пам’ятають ситуацію з пожежею на сміттєвому полігоні, коли в місті не було чим дихати. Як тоді стало відомо, причиною загоряння сміття стала пожежа, яка з неогородженої території ліса, що зі сторони Хвилівки, перейшла на полігон.

Інформує НЕЖАТИН

Читати по темі: Ніжинці вимагають зробити огорожу навколо сміттєвого полігону

Повна ліквідація тривала близько тижня. Згодом ніжинці підтримали петицію адресовану ніжинській владі з вимогою зробити огорожу навколо сміттєвого полігону. Вона швидко набрала потрібну кількість голосів.

Читати по темі: Пожежа в лісі перекинулась на неогороджений сміттєвий полігон

На засіданні позачергової сесії Ніжинради депутати підтримали доручення звернутись міському голові до Чернігівської обласної ради. Оскільки в більшості пожежі на полігоні виникають у зв’язку з відсутністю його огородження по периметру, і у місцевої влади нема повноважень контролювати територію, що належить «РайАгролісу», цю ситуацію мають намір вирішити.

У зверненні до облради викладено прохання передати лісовий масив «РайАгролісу» громаді Ніжина задля облаштування протипожежної смуги та зони відпочинку. Таким чином дана територія буде під контролем та відкрита для вчинення певних заходів.
Чи піде облрада на такий крок, дізнаємось згодом.

Марина Волинець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь