Ніжинці використали карантин з користю, створивши красу

Естетика місця, де ми проживаємо впливає на наш емоційний і психологічний стан. Чим гарніше навколишнє середовище, тим приємніше на душі. І цю красу здатен творити кожен з нас своїми руками.
Для когось карантин – гарний привід нічого не робити, а для когось, навпаки – продовжувати робити гарні страви. Прикладом того є жителі багатоповерхівки по Незалежності, 23.

Інформує НЕЖАТИН
Об’єднавшись, ніжинці змогли створити красу, яка невдовзі розцвіте, забуяє, і аромат якої можна буде почути з кожного вікна.
«У нас завжди були ініціативні мешканці будинку, — коментує журналістам пані Людмила, голова ОСББ , — Я запропонувала облагородити квітник. Цю ідею радо підхопили, спочатку жителі мого під’їзду, а потім й сусідніх, які стараються завжди наводити красу й порядок. Створили дерев’яну огорожу, попросили нашого депутата Сергія Охонька допомогти з землею для клумби, на що він радо відгукнувся і привіз, висадили квіти, поставили декор, і тепер милуємось красою. Приємно, що в нас такі люди, здатні до єдності й прагнуть до кращого. Треба сказати “Спасибі” й КП “ВУКГ”, які виконали наше прохання й вивезли гілля, тим самим сприяючи чистоті вулиці».
Треба зазначити, благоустрій ніжинці робили за власний кошт, і вважають, що не варто чекати кращих часів і дій влади у напрямку наведення краси в Ніжині, адже все починаються територій навколо будинків.
Дійсно, якби ніжинці по всьому місту ініціювали такі ідеї, створюючи квітники, висаджуючи дерева і кущі, Ніжин би заграв іншими фарбами й став більш гарним.
Ми кожен сам собі країна.

Читати по темі: У Ніжині тренер та колишня вчителька об’єднались заради квітів

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь