Хлопчик зібрав понад 500 000 пляшок, щоб врятувати планету — справжній приклад для наслідування

9-ти річний хлопчик збирає та сортує сміття, бо переживає за долю нашої планети.

9-річний Раян Хікман своїм прикладом доводить, що навіть в такому юному віці можна дбати про екологію, інформує Ukr.Media.

З цією метою він організував фірму Ryan’s Recycling Company, що займається перероблюванням відходів.

У 3 роки Раян вперше потрапив на сортувальну станцію. Він відвозив туди з батьком сміття. Хлопчикові було цікаво спостерігати за процесом, що протікає на підприємстві.

Після повернення додому хлопчик сказав батькам, що буде ходити до сусідів, забирати в них сміття, сортувати його і відправляти на перероблювання.

Мама з татом були раді почути від сина, що він хоче займатися таким важливою і корисною справою.

За 6 років роботи Раян зміг зібрати і переробити понад 500 тисяч пляшок, при цьому він заробив близько 10 тисяч доларів.

Хлопчик збирає гроші на свою освіту. А ще він мріє купити вантажну машину, щоб була можливість збирати ще більше пластику.

Юний бізнесмен зізнається, що займається цим не заради прибутку, а з метою зменшення попадання в океани пляшок, через які гинуть морські мешканці.

Крім основного бізнесу хлопчик зайнявся випуском футболок і весь отриманий прибуток від їх продажу спрямовує на благодійність. А ще Раяна призначили послом Тихоокеанського центру порятунку морських ссавців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь