У центрі Ніжина «спіймали на гарячому» порушників правил благоустрою

 

 

 

 

В самому центрі Ніжина «спіймали на гарячому» порушників правил благоустрою. Люди безсоромно звалювали із вантажівки сміття просто в центрі міста.

На зауваження працівника КП «ВУКГ» не робити так, оскільки це є порушенням правил благоустрою міста і сміття не можа викидати за межі контейнерів, жінка відповіла досить спокійно «Я всігда тут викидаю!».

Працівник КП «ВУКГ» запропонував порушникам ознайомитися із правилами поводження із ТПВ, що розміщені на кожному майданчику. Але результату це не дало, і недобросовісні мешканці нашого міста просто продовжили свою справу.

Відео фіксація порушення буде передана до правоохоронних органів. Далі справою займатиметься поліція. А працівники КП «ВУКГ» вкотре закликають ніжинців любити своє місто і дотримуватися всіх зазначених правил із поводження із ТПВ.

Ще один засновник стихійного сміттєзвалища у Ніжині…

У КП “ВУКГ” нагадують: “Відтепер кожен комунальник буде пильно слідкувати та ловити порушника(ів) «на гарячому», якщо помітить, що вчиняється засмічення міста окремими особами.

Вся «діяльність» засмічувальника фіксуватиметься на фото та відео, а матеріали будуть відправлятись до Ніжинського відділу поліції для встановлення особи правопорушника та притягнення його до відповідальності.

Крім того, на базі КП «ВУКГ» буде створено окремі мобільні групи по фіксації правопорушень, які будуть виявляти, роз’яснювати, складати адміністративні протоколи для подальшого накладання штрафів на порушників”.

Джерело: NizhynNews

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь