“Грабіж серед білого дня”: ніжинець розбив вікно авто і викрав дорогі медінструменти

 

 

 

 

Грабіж серед білого дня. Саме так можна назвати дії 29-річного жителя Ніжинщини, якого було затримано нарядом поліції «на гарячому» 22 травня.

Про даний випадок на щотижневій оперативній нараді при міському голові повідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Близько 18 год. чоловік розбив вікно у автомобілі «Форд Ескорт», що був припаркований біля одного із домоволодінь Ніжина. З авто він вихопив коробку з дорогими медичними інструментами та намагався втекти, інформує НЕЖАТИН

фото з мережі

Однак припустився кількох серйозних прорахунків. І один із них – на «справу» пішов у стані алкогольного сп’яніння. Незважаючи на те, що тікати намагався на велосипеді, був помічений господинею, яка швидко викликала наряд поліції. Затримали чоловіка неподалік від місця злочину. Інструменти вилучили. Дії, як виявилося раніше судимого чоловіка, кваліфікували як закінчений замах на грабіж, адже до кінця почате він так і не довів. На вихідних підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі слідчі перевіряють його на причетність до інших злочинів, скоєних у м. Ніжині.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь