Чи здорожчає вартість проїзду у Ніжині?

Через недостовірність інформації щодо причин затримання відновлення руху громадського транспорту Ніжина після карантинну, у мережі Фейсбук почали активно ширитися розмови щодо ймовірного підвищення вартості проїзду. Про те, це виявилися лише чутки!

Підвищувати тариф на проїзд у громадському транспорті, після відновлення його роботи у звичайному режимі, влада міста не планує. Про це повідомив міський голова.

“Питання підвищення вартості проїзду у громадському транспорті Ніжина  взагалі не розглядається. Головне зараз для нас – без ексцесів відновити повноцінну роботу транспорту. Але, знову ж таки: пам’ятаймо, ми, як і вся країна, продовжуємо жити в режимі надзвичайної ситуації”, – сказав Анатолій Лінник.

“Підприємства ТОВ «Пассервіс» та ПП «Обнімбус»  продовжують дезінфекцію рухомого складу, робить це згідно графіку. І буде робити далі”, – додав мер.

Нагадаємо, сьогодні, 26 травня у Ніжині відновили роботу громадського транспорту у звичному режимі. Для пільговиків також вартість перевезення громадським транспортом міста залишається незмінною.

Вікторія Коломійченко для сайту NizhynNews

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь