Маленька україночка з Ніжинщини потребує вашої допомоги!

 

 

 

 

Колектив Інклюзивно-ресурсного центру Ніжинського району звертається з проханням зібрати кошти на черговий курс лікування дитини з особливими освітніми потребами, Кулинко Мілани, яка проживає у с. Велика Дорога, Ніжинського району, Чернігівської обл.

Дівчинка має статус дитини з інвалідністю та дитини-сироти та виховується бабусею та дідусем. У зв‘язку з пандемією в країні, бабуся втратила роботу.

Мілана народилась зі складними порушеннями розвитку: вроджена аномалія головного мозку, вроджена гідроцефалія, кіста правої тім‘яноі долі, стан після вентрикулоперитонального шунтування. Статичний тетрапарез зі стійким тяжким необоротним ураженням функцій лівих руки та ноги, стійким помірним ураженням функцій правих руки та ноги.

Дівчинка весела, життєрадісна відвідує інклюзивну групу дитячого садка у Великодорізькому НВК. Міланка вже стала на ніжки, але дуже хоче ходити самостійно.

Без чергового курсу реабілітації, шанси зменшуються в рази. У найближчий час, на повний курс реабілітації Мілани в Бобат центрі м. Києва, необхідно зібрати 27000 грн.

Карта Приватбанку 4149 4991 4021 9328 Кулинко Людмила Михайлівна

Джерело stopragu.com

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь