Як сьогодні залишатися здоровим?

Здоров’я та краса

Згідно з дослідженнями Датського центру здоров’я, при дотриманні правильного способу життя людина може бути абсолютно здоровою до 130 років і більше!

Пандемія коронавірусу має один позитивний наслідок: вона показала всім, що здоров’я є справжньою цінністю, яку не купиш за гроші і про нього треба дбати постійно, а не коли «півень клюне».

Ми теж розділяємо погляди вчених, щодо дарованого природою довголіття людей і раді представити Вам у нашому місті Ніжині натуральну продукцію української компанії CHOICE – лідера ринку з виробництва товарів для здоров’я та краси.

Компанія CHOICE існує вже 15 років на ринку України, використовує 40-річні розробки українських вчених, співпрацює з провідними інститутами, має всі документи, які регламентують випуск товару та якість продукції.

Місія компанії CHOICE:

Створюємо натуральні продукти для здоров’я і краси, покращуємо

якість життя та зберігаємо планету.

 CHOICE – компанія 4 брендів, в складі яких тільки натуральні та безпечні інгредієнти.

Основою продукції CHOICE — є пророщені зерна злакових культур.



Ми впевнені, що продукти здорового харчування, суперфуди Добра Їжа та фітокомплекси на основі лікарських трав СHOICE — це найкраща інвестиція в своє здоров’я.

Дешевше робити профілактику, ніж лікуватися!

Безпечні натуральні засоби Green Max ефективно виконують ті ж функції, що і звичайна побутова хімія, у тому числі і дезінфікуючі, але не шкодять природі і здоров’ю людини, не токсичні, не викликають алергій та не знижують імунітет. ⠀

Натуральна косметика White Mandarin — це ваш щоденний догляд з безпечним складом, який працює на рівні клітин і сприймається кожною клітиною як природній для неї. Так ви захищаєте себе від накопичення в організмі токсичних речовин і додаткового навантаження на імунну систему.

Памятайте! Меньше хімії — міцніше здоровя!

Компанія запрошує до співпраці всіх бажаючих. Стабільний дохід + бонуси. Також можливо стати постійним клієнтом та купувати товар зі знижкою.

Консультації за телефоном: +38(098)151-25-96

Продукцію CHOICE можна придбати за адресою:

 м.Ніжин, вул.Московська, 15В у магазині FASHION,

Час роботи: з 9.00 до 18.00

або на сайті https://raidetre.com

https://www.facebook.com/raidetre/

+38(098)151-25-96

Живіть у ритмі здорового способу життя разом з СHOICE!

Євгенія Пущало

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь