Ніжинський парк Шевченка: яка його подальша доля?

Міська влада та громада занепокоєна станом центрального парку міста, який тривалий час не відновлювався. 02 червня перший заступник міського голови з питань діяльності міської ради Григорій Олійник вкотре провів робочу нараду з питань подальшої реконструкції, благоустрою та відновлення міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка в Ніжині, пише nizhynrada.

Радник міського голови Сергій Осадчий, представники управління комунального майна та земельних відносин, управління культури і туризму, управління житлово-комунального господарства та будівництва, відділу з питань фізичної культури та спорту, відділу юридично-кадрового забезпечення та орендар території парку обговорювали проблемні питання, які стосувалися: внесення змін у договори оренди землі, які затягнулися і на сьогоднішній день на судовому розгляді та оренди майна.
Також розглянули лист-звернення від ТОВ «Партнер» стосовно внесення пропозицій щодо вилучення з договірних відносин об’єктів та земельних ділянок. За пропозицією орендаря робоча група розглянула права і обов’язки орендаря та орендодавця, що викладені в договорі.
За підсумками наради були надані доручення управлінню комунального майна та земельних відносин щодо з’ясування можливості нотаріальних дій по внесенню змін у договори оренди землі, а також підготувати пропозиції на наступне засідання. Постійним депутатським комісіям буде винесено на розгляд лист для вивчення думки депутатського корпусу щодо подальших дій по міському парку.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь