Послаблення карантину у Ніжині: яким дитсадкам дозволено працювати

 

 

 

 

Рішення “Про послаблення протиепідемічних заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції COVID-19 на території Ніжинської МОТГ” прийняли сьогодні, 4 червня на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Повідомляє “Нежатин”

Члени виконкому вирішили:

  1. ввести в дію послаблення протиепідемічних заходів на території Ніжинської міської ОТГ, та за умови виконання протиепідемічних заходів викладених в постановах Кабінету Міністрів України і тимчасових рекомендаціях головного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 25 дозволити відвідування закладів дошкільної освіти  з 09.06.2020 р., після підписання актів перевірки підготовки дошкільних навчальних закладів до роботи з врахуванням карантинних обмежень.

 

  1. Ніжинському відділу поліції, Ніжинському МРУ ГУ Держпродспоживслужби, робочій групі створеній розпорядженням міського голови від 19 березня № 75 «Про створення робочої групи для здійснення контролю дотримання вимог обмежень, пов’язаних з запобіганням поширення коронавірусної хвороби СOVID-19» (із змінами), постійно здійснювати контроль за дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог і карантинних обмежень відповідно до вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 25, та відповідних рекомендацій МОЗ України щодо видів діяльності.

Нагадаємо, вчора, 3 червня відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Члени комісії обговорили послаблення протиепідемічних заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на території Ніжинської міської ОТГ, а саме щодо роботи закладів дошкільної освіти. Пише nizhynrada.gov.ua

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєнко поінформував, що комісія  перевірила всі дошкільні навчальні заклади на предмет готовності закладів дошкільної освіти до відновлення роботи з врахуванням карантинних обмежень. За результатами перевірки були складені акти. З 16 садочків повністю підготувалися до відновлення роботи лише 14 закладів. А ДНЗ №2 (вул.Кушакевича) та ДНЗ №14 (вул.Космонавтів) не підготувалися в повному обсязі відповідно до рекомендацій Головного санітарного лікаря України. Керівникам даних садочків надано термін у 2 дні, тобто до 05.06.2020 року 12-00 год. усунути всі недоліки. Ігор Володимирович зауважив, що недоліки некритичні, їх можна усунути в короткі терміни.

Заслухавши звіт комісії з перевірки підготовки закладів дошкільної освіти до відновлення роботи з врахуванням карантинних обмежень  одноголосно вирішили дозволити роботу дошкільним навчальним закладів з 09 червня 2020 року, крім ДНЗ №2 та №14, якщо вони не усунуть вказані недоліки комісії щодо готовності їх закладів до роботи.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь