Місячне затемнення 5 червня 2020: ритуали і що не можна робити

Увечері 5 червня Місяць зануриться в півтінь Землі. Це затемнення називається “полуничним”. Чому йому дали таку назву, а також про ритуали і вплив затемнення на людину – у матеріалі Korrespondent.net.

Жителі Землі в п’ятницю, 5 червня, зможуть спостерігати напівтіньове місячне затемнення. Його початок за Києвом о 20:45, закінчення – о 00:04. У півтінь зануриться південний край диска Місяця.

Місячні затемнення відбуваються в повний місяць, коли наша планета виявляється на одній лінії між Сонцем і Місяцем. При цьому супутник Землі входить в конус її тіні і набуває червонуватого кольору.

У Землі є ще і “півтінь”. У 2020 році Місяць заходить в неї чотири рази.

Напівтіньове місячне затемнення 5 червня назвали “полуничним”, оскільки в індіанців Північної Америки в червні починається збір полуниці. У південних же країнах це явище має назву Оук-Мун – “холодний Місяць” або “довгий Місяць”.

Спостерігати затемнення можна буде на більшій частині території Європи та Азії, в Африці, в Австралії, в Антарктиді, в акваторіях Тихого, Атлантичного і Індійського океанів, а також у південно-східній і східній Південній Америці.

Однак, як стверджують фахівці, напівтіньове затемнення побачити неозброєним оком буде неможливо. Знадобиться спеціальна апаратура.

pixabay.com

Що треба робити в період Місячного затемнення

  •     Розвивайте свої знання в психології, філософії та езотериці, свої творчі здібності. Використовуйте онлайн-навчання.
  •     Дивіться ширше на те, що відбуваються в житті, і намагайтеся зрозуміти, який досвід ви можете з усього мати.
  •     Намагайтеся не вступати в конфлікти, але якщо ситуація вимагає вашого втручання, то дійте тонко, використовуйте психологічні прийоми.
  •     Займайтеся духовними практиками, медитуйте.
  •     Не забудьте про своє тіло. Ароматерапія, спа-процедури, прогулянки, хороші фільми – ніколи не будуть вам на шкоду.
pixabay.com

Що не рекомендується робити в період місячного затемнення 5 червня 2020

  •     У цей день постарайтеся уникати важких і важливих робочих питань. Не варто призначати ділові зустрічі, переговори, співбесіди.
  •     Небажано реєструвати стосунки в цей день.
  •     Відмовляйте тим, хто просить у вас з борг, і самі не вдавайтеся у фінансові справи, навіть якщо вони вам здаються вельми вигідними.
  •     Будь-які хірургічні операції, якщо є можливість, відкладіть на інший день.

Ритуал на місячне затемнення 5 червня 2020

Прийшов час звільнитися від минулих помилок і негативної енергії. Для цього на папері напишіть все те, чого б ви хотіли позбутися. Це стосується не тільки якихось речей, але і ваших думок, стосунків тощо.

Потім спаліть аркуш у полум’ї свічки, а попіл розвійте. Бажано при цьому думати позитивно, мріяти і будувати плани.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь