Працівники в захваті: з ніжинського заводу стягнули 339 000 боргу по зарплаті

З початку 2020 року фахівці юстиції Чернігівщини у примусовому порядку стягнули з підприємств області 1,6 мільйона гривень заборгованості по заробітній платі. 
«Кожна зароблена громадянами гривня, повинна бути виплачена. Тому питання ліквідації боргів по зарплаті є надважливим для органів державної виконавчої служби та завжди знаходиться на особливому контролі. Щоденною роботою державні виконавці відновлюють права українців на своєчасну винагороду за працю, демонструючи дієві результати. Так, за 5 місяців фахівці юстиції стягнули з підприємств-боржників 1,6 мільйона гривень на користь 93 працівників», – розповіла Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).
Очільниця також додала, що з зазначеної суми стягнутих коштів левова частка належить працівникам ПрАТ «ЧеЗаРа» – на користь 32 робітників державні виконавці з початку року стягнули 884 тисячі гривень. Крім того, у трійку лідерів по сплаті заборгованості у примусовому порядку цьогоріч увійшли ДП «Ніжинський комбінат хлібопродуктів» (погашено 339 тисяч гривень) та ДП «Дослідне господарство Чернігівського інституту садівництва національної академії аграрних наук України» (погашено 205 тисяч гривень).
Джерело: cheline.com.ua
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь