Перший день ніжинської малечі у дитсадку: враження дітей і вихователів

 

 

 

 

Діти і батьки , всі працівники закладу чекали цього літнього сонячного дня. Сьогодні 9-го червня заклад дошкільної освіти №13 «Берізка» зустрічав після довготривалої перерви своїх головних господарів – діток і батьків.

…Квіткова арка, квітучі півонії, бадьорі, веселі мелодії улюблених пісень, різнокольорові кульки , цікавинки і сюрпризи – все це сприяло доброму настрою малечі і батьків з перших кроків. Головне – здоров’я і щасливий настрій малечі!

Колиска наша, наш садок,
Малечу нині зустрічає !
Ось кульки, арка із квіток,
Підстригли ніжний моріжок…
І всім здоров’я побажаєм !
На кульках – ПОБАЖАННЯ наші –
Для Влади, Юрчика і Маші !
«Берізка» діток дочекалася,
Мов Великодні писанка прибралася !
От тільки б всі здоровенькі були,
На радість Літечку всміхались і росли !

Н.М.Примушко

Як зміняться умови перебування наших дітлахів, працівників , та як наразі дотримуються санітарно-епідемічні вимог у ЗДО №13 «Берізка» – ці питання хвилюють нас всіх. Спільними зусиллями влади міста, Управління освіти Ніжинської міської ради, працівниками закладу, творчим , відповідальним складом педагогів і медперсоналу буде зроблено все , аби наші діти під час свого перебування у закладі дошкільної освіти змогли почувати себе у безпеці , дотримуючись чіткості виконання умов і правил адаптивного періоду карантину і всіх необхідних рекомендацій.

Побажаємо всім і одне одному здоров’я і теплого літечка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь