Поліція взялась за мешканку Ніжинщини, яка порушила самоізоляцію

 

 

 

 

Буквально перед вихідними, мережу облетіла новина про порушення самоізоляції мешканцями одного із сіл на Ніжинщині. Дану інформацію було ретельно перевірено Ніжинським відділом поліції і, нажаль, вона підтвердилась.

У суботу, 6 червня, відносно  55-річної мешканки с. Леонідівка Ніжинського району складено протокол за ст.44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).

Дану інформацію на щотижневій оперативній нараді при міському голові повідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко, інформує НЕЖАТИН.

З’ясувалося, що жінка вже тривалий час працює у одній із лікарень столиці, де і зробила тест на COVID-19. Паралельно з цим, підписала зобов’язання про самоізоляцію, але знехтувала нею вже на наступний день, коли вирішила відвідати лікарню у сусідньому селищі. Тест виявився позитивним. Чи заразила вона когось іще – відтепер необхідно перевірити новими тестами для великого кола осіб. Значна кількість медперсоналу лікарні, після контакту з даною пацієнткою, відтепер теж на самоізоляції.

Маючи безпосереднє відношення до системи охорони здоров’я, жінка свідомо  поставила під загрозу життя та здоров’я своїх же колег.

Крапку у даній історії поставить суд. Жінці загрожує штраф від 17 до 34 тис. грн.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь