“Зараз не до фонтану…” – у Ніжинраді прокоментували розподіл бюджету

 

 

 

 

Коли на площі з’явилась чудова клумба з надписом “Я люблю” Ніжин, користувачі соцмереж взялись до обговорення цього рішення влади. Звучала інформація про те, що замість фонтану зробили клумбу, а значить гроші вкрали.

Це твердження повністю заперечив міський голова Анатолій Лінник на засіданні виконкому 11 червня:

“Хочу сказати — це брехня. На початку року ми дійсно планували на площі Франка встановити сучасний фонтан. Для цього були підготовлені необхідні комунікації. Коли ж трапилась ситуація з карантином, виникла потреба забезпечити лікарню всім необхідним для надання послуг по COVID-19. Саме тому вирішили зняти кошти з даного об’єкту в розмірі – 4 млн 200 тис. грн і направити на потреби медзакладів міста. Сьогодні нам не до фонтану”.

Інформує НЕЖАТИН

Також очільник міста зауважив, що наразі знімаються значні кошти з об’єктів інфраструктури, що підлягають реконструкції задля забезпечення лікарні. І на наступну позачергову бюджетну сесію виноситимуться подібні рішення по перерозподілу коштів. Направлятимуться вони на реконструкцію приймального відділення міської лікарні під сучасне приймальне відділення по президентській програмі. Це дозволить в свою чергу отримати сучасне медобладнання на 40 млн грн.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь