Шукаєте місце сімейного дозвілля? База відпочинку «Козак» у Ніжині запрошує!

База відпочинку «Козак» гостинно запрошує ніжинців та гостей міста спробувати себе в ролі вершника!
Верхова їзда – здоров’я душі й тіла. З цим твердженням погодиться кожен, хто хоч раз сидів на коні. І ми вам допоможемо відчути яскраві емоції, отримати масу задоволення, заряд енергії та душевний спокій.

Наш граціозний кінь Сармат та ігриві поні Мірабель, Лаккі й Азарт радіють новим знайомствам. Вони навчені контакту з людьми й розраховують на любляче спілкування. Особливо цікаво в їхньому оточені стане вашій дитині, адже коні дуже привабливі і викликають посмішки на обличчях.

Під час прогулянки по зеленій території бази відпочинку інструктор завжди буде знаходитися поруч і відповість на всі питання. Після катання кожен може зробити чудові фотографії з кіньми, які, до речі, не проти позувати з вами. Візьміть з собою декілька яблучок та морквин – ними зможете акуратно пригостити тварину з рук.

Верхова їзда – не єдина розвага на базі відпочинку «Козак». Естетичне задоволення можна отримати від споглядання на екзотичних птахів та грайливих баранчиків. Є всі умови для приготування смачного пікніка. Для цього на території знаходяться альтанки зроблені у різних та тематичних стилях, де бажаючі мають можливість приготувати з власних продуктів будь-які страви. Одне «лобне місце» чого варте…

Дні народження та корпоративи завжди проходять весело і цікаво, адже територія велика – є де зайняти себе та дітей.

Для любителів активного відпочинку також є свої переваги: локації для спортивних ігор: пейнтбол та дорога з перешкодами і багато інших цікавинок.

Всі ваші побажання буде враховано і запланований відпочинок з родиною чи друзями пройде у насиченій і водночас – спокійній атмосфері. Все для вас – у будь який час!
З нетерпінням чекаємо вас на території бази за адресою Прилуцька, 87.
За більш детальною інформацією телефонуйте: (097) 88888 56.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь