У Ніжині принц на білому коні здійснив мрію дитинства коханої

 

 

 

 

Коханню під силу все: воно надихає, ощасливлює, здійснює мрії.

Романтична історія трапилась вихідними у Ніжині. Ніжинець здійснив мрію дитинства своєї коханої, при чому для неї це було справжнім сюрпризом.
«Сказав, що нам обом потрібно одягнути вишиванки. Я здивувалась, адже подумала, чому саме в суботу і куди це ми їдемо. Та коли приїхала до кінного двору, зрозуміла – здійснює мою мрію дитинства. В дитинстві у моєї родини була конячка Альфа. Вона була така спокійна, така лагідна. Батько ввечері знімав з неї повідець, після випасання і ми їхали на ній додому без сідла. Минуло 20 років, а мені весь цей час хотілось знову це повторити. І ось чоловік, не забувши про це, здійснив бажання», – ділиться з журналістами сайту НЕЖАТИН Надія.

18 червня у жінки було День народження. Чоловік спланував, чим здивувати кохану дружину і продумав все до дрібниць.

«Ми вже 4 роки одружені. Не перестаю захоплюватись нею, і хочу, щоб те ж саме відчувала і вона», – ділиться Ігор.

Познайомилась пара на весіллі у брата. Там і зародилась любов, яка міцно тримає серця подружжя. Все вирішив один погляд. Вони й дотепер закохано дивляться один на одного.
Їхавши коло за колом, Надія не переставала посміхатись. Такій реакції радів і чоловік. Коли ж сам сів на коня, ще більше справив на неї враження, адже для нього це було вперше. Цього дня Ігор здійснив не єдину мрію дружини. Верхи на білому коні, ніби справжній принц, він вручив їй букет улюблених квітів – лілій. Це було неймовірно.

Сльози радості й поцілунки – мабуть, так виглядає справжня любов, коли людям хочеться один для одного створювати свято у звичайні дні.

Більше інформації про те, як організувати свої дозвілля у Ніжині на базі відпочинку “Козак”  за адресою Прилуцька, 87, читайте на сторінці у Фейсбук:

https://www.facebook.com/%D0%91%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D1%83-%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BA-105599247512674/

За довідками телефонуйте: +38(097) 888 88 56; +380 (68) 101 35 36

 

Читати по темі:

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь