У Ніжині зростає кількість ДТП: що стало причиною останньої смертельної?

 

 

 

 

Найбільш серйозна проблема зараз із зростанням кількості ДТП на дорогах Ніжина та району. В аваріях продовжують гинути люди і за минулий тиждень + 2 загиблих. Про це на щотижневій оперативній нараді при міському голові повідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко, інформує НЕЖАТИН.

17 червня, близько 14 год. ДТП сталася на автодорозі М02. Водій автомобіля «Рено» з пасажиркою рухався з м. Києва у напрямку м. Ніжина. Не впоравшись з керуванням він виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з відбійником а потім із автомобілем «Мерседес Віто» де також було двоє людей. В результаті ДТП водій автомобіля «Рено» загинув на місці. Решті учасників надали медичну допомогу та їх життю нічого не загрожує.

20 червня у ДТП загинув 32-річний мешканець одного із сіл Ніжинського району, якого напередодні аварії розшукували рідні через соцмережі та з допомогою поліції. Автомобіль було знайдено у кюветі, труп чоловіка був затиснений у корпусі ВАЗ 2110. За однією із версій слідства, під час руху, імовірно, з вантажного автомобіля відлетіло стопорне кільце колеса, та, через лобове скло, травмувало водія.

Враховуючи, що дане ДТП сталося в умовах неочевидності, звертаємося до всіх хто міг бути свідком даної пригоди, або кому відома будь-яка інформація, що допоможе встановити обставини події – повідомити про це до поліції. Досудове розслідування триває.

фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь