У Ніжині затвердили перелік платних послуг для міської стоматполіклініки

 

 

 

 

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги  комунальному некомерційному підприємству „ Ніжинська  міська стоматологічна поліклініка”, говорили сьогодні, 25 червня, на засіданні виконавчого комітету

Повідомляє “Нежатин

“Встановити тарифи на платні медичні послуги з терапевтичної стоматології, хірургічної стоматології, рентгенологіних досліджень, фізіотерапевтичних процедур , що надаються комунальним  некомерційним підприємством „Ніжинська міська стоматологічна поліклініка» згідно додатку,  з врахуванням витрат  на розвиток матеріально-технічної бази в розмірі 20% від повної собівартості цих послуг” – йдеться у рішенні.

У пояснювальній записці, яку подає В.о. директора стоматполіклініки Іігнатюк О.Б., сказано, що в зв’язку з реорганізацією клініки, виникла проблема щодо затвердження платних медичних послуг. Тарифи на послуги економічно обґрунтовуються та затверджуються, виходячи з фактичних витрат на кожну  стоматологічну послугу та розраховані на основі фактичних даних КНП «Ніжинська міська  стоматологічна поліклініка » за 2019 рік .

ТАРИФИ можна переглянути за посиланням.

Дане рішення набуває чинності з дня  його офіційного оприлюднення.

Контроль за виконанням покладено на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Ігоря Алєксєєнка.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь