Як отримати кредит без дзвінків?

Мікрокредитування – одна з найпрогресивніших і динамічно розвивинутих фінансових ніш України. Навідміну від інших фінансових напрямків – кредити онлайн без дзвінків мають високий попит серед населення України. Від частини, це пояснюється не дуже доброю економічною складовою в країні.

Сервіси мікрокредитування розроблять вигідні програми лояльності як для нових, так і для постійних клієнтів. Послугами компаній можуть скористатися всі без винятку. Система видачі кредитів повністю автоматизована. Тому зовсім не важливо в якому населеному пункті України знаходиться потенційний клієнт. Для цього не потрібно шукати офіс організації – всі етапи угоди проходять в онлайн-режимі. Каталог вигідних пропозицій по онлайн кредитами можна знайти на сайті – creditonline365.com.ua , тут зібрано рейтинг кращих компаній (МФО).

Як взяти кредит онлайн без дзвінків в МФО?

Процес отримання позики без дзвінків простий і зрозумілий. На оформлення договору потрібно не більше 15 хвилин з урахуванням заповнення заявки.

У користувача повинен бути смартфон, ноутбук або планшет з доступом в інтернет. Необхідно перейти на сайті МФО і, використовуючи кредитний калькулятор, встановити параметри цього кредиту.

Наступним і найважливішим етапом є заповнення анкети. Від того наскільки правильно і достовірно буде надана інформація і залежить прийняте рішення. На перевірку даних буде потрібно всього одна хвилина.

Повідомлення про узгодження позики або відмову надсилають на мобільний телефон та електронну пошту. Ознайомитися з кредитним договором клієнт може в особистому кабінеті. Доступ до аккаунту позичальник отримує автоматично при заповненні першої анкети.

Якщо умови угоди користувача влаштовують, йому залишиться з ними погодитися і ввести смс-пароль. Гроші миттєво надійдуть на карту.

Більш детально про оформлення кредиту без дзвінків можно прочитати на сайті – creditonline365.com.ua.

Як погасити онлайн кредит в МФО?

МФО пропонують клієнтам самостійно вибрати зручний варіант погашення заборгованості. Можна таким чином оплати:

  1. Найпростіший і зручний – банківською картою на сайті кредитора. Необхідно авторизуватися в особистому кабінеті і перейти в розділ «Мої кредити», потім – «Активні» і «Деталі». Після цього натиснути на кнопку «Погасити». У вікні вказати суму операції і ввести дані карти. Гроші миттєво надійдуть на рахунок компанії .
  2. Оплата через інтернет-банкінг. З розра тного рахунку необхідно зробити переклад і вказати повні реквізити мікрофінансової організації. Цю інформацію можна подивитися в особистому кабінеті або на сайті компанії. На зарахування переказу може знадобитися до трьох днів, тому операцію потрібно виконувати заздалегідь.
  3. Оплата готівкою в терміналах City24 , iBox , EasyPay . Шукати кредитора потрібно в розділі «Банківські операції». У спеціальному полі вказується номер кредитного договору та мобільний телефон.
  4. Онлайн-оплата через сервіс EasyPay . Операція виконується миттєво і без комісії.
  5. У касі українського банку. Здійснити платіж може і третя особа, у якого є всі дані для платежу. Зарахування грошей здійснюється протягом трьох днів. Цю інформацію потрібно враховувати, щоб не вийти на прострочення.

Клієнт може погашати заборгованість частинами або одним платежем. При достроковому поверненні боргу відсотки перераховують з урахуванням фактичного терміну кредитування.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь