5 причин відвідати базу відпочинку «Козак»

 

 

 

 

Про Ніжинську базу відпочинку «Козак» вже багато хто чув, відвідав, і порекомендував друзям. Якщо вам ще не довелось завітати до гостинно відкритої території бази, називаємо 5 причин, чому варто це зробити саме цього літа.

Стати вершником
Їздити на велосипеді може кожен, водити авто – кожен п’ятий, вміють їздити на коні далеко не всі. Але на території ранчо бази «Козак» ви можете спробувати себе у ролі вершника. Граціозний кінь Сармат і наживо, і в кадрі виглядає просто чудово. Він звик до людей, і сумує, якщо не зайнятий справою. Тому з радістю влаштує прогулянку з вами.

Поні – втіха для дітей
Знайомство ваших діток з дружелюбними поні стане для них справжньою подією. Вони такі ж грайливі і люблять, коли їх гладять, а найбільше обожнюють смаколики. Залюбки прокатають вашу дитину і посміхатимуться для сімейного фото.

Розваги на кожному кроці
База відпочинку «Козак» – це не просто місце для релаксу, але й територія для активного насиченого відпочинку. Тут ви можете спробувати велику кількість розваг: від траси перешкод до пейнтбольної дуелі або командної гри. Сумувати буде ніколи. Радісно тут буде й дітям, адже для них — батути, рибна ловля, пейнтбольний тир та інша купа розваг, які піднімуть настрій всій сім’ї.

Тематичні локації для відпочинку
На території бази є 5 локацій для чудового відпочинку, де може розміститись від 2 до 5 гостей. Приїжджайте «зі своїм» і відпочивайте на повну разом на природі поряд з кіньми, цесарками, ягнятами, кролями, різнобарвною птицею та поні. Надаємо мангал для приготування шашликів, а духмяний кальян змусить замислитись про велике та далеке…

Психологічні практики
Для проведення психологічних практик, семінарів та зустрічей є «лобне місце», де за дружнім вогнищем розкладуться всі «краєугольні камені».
Всі ваші побажання буде враховано і запланований відпочинок з родиною чи друзями пройде у насиченій і водночас, спокійній атмосфері. Все для вас – у будь-який час!

З нетерпінням чекаємо вас на території бази за адресою Прилуцька, 87.
За більш детальною інформацією телефонуйте: (097) 888 88 56, (068) 101 35 36.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь