Держвиконавець з Ніжина заволодів двома арештованими автомобілями вартістю майже 100 тисяч гривень

 

 

 

 

Ніжинською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем колишньому державному виконавцю (ч. 2 ст. 191 КК України), повідомляє Прес-служба прокуратури Чернігівської області.

За даними слідства, головний держвиконавець Ніжинського міськрайонного відділу державної вконавчої служби заволодів двома автомобілями, на які було накладено арешт та які знаходилися на території стаціонарного посту поліції в селі Вертіївка.

Під виглядом необхідності проведення виконавчих дій з майном боржника підозрюваний прибув до місця зберігання транспортних засобів. Діючи буцімто на виконання доручень колег з інших областей, він мав провести опис та вилучення майна. На цій підставі за актами прийому-передачі держслужбовець отримав вказані автомобілі та відтранспортував їх з території посту, отримавши можливість розпорядитися майном на власний розсуд.

Наразі встановлюються всі обставини вчиненого кримінального правопорушення. Проведення необхідних слідчих (розшукових) дій триває.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь