Чи зросли у Ніжині крадіжки за літній період?

Літо – пора відпусток. Ніжинці залишають свої помешкання і відправляються в подорожі. Не відпочивають у цей час шахраї і злодії, полюючи на легку здобич.

Та чи зросли у Ніжині крадіжки за літній період? З цим питанням журналісти сайту Нежатин” звернулись до начальника сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інни Музиченко.

«Росту крадіжок ми не відмічаємо. Все у межах статистичних даних минулого року, – коментує Інна Іванівна, – Трохи менше крадуть велосипедів, бо люди стали більше уваги приділяти їх безпеці: залишають під камерами, користуються запираючими пристроями. До того ж, цього літа менше людей може дозволити собі поїхати на відпочинок, а значить квартири не залишаються без нагляду».

Також у поліції повідомили, що з дачного сектору крадіжок більше взимку зазвичай, коли господарі живуть по містах. Основна головна біль зараз – це шахрайства

«Не знаємо як змусити людей не перераховувати сотні і тисячі гривень за кота в мішку, не бачачи ні товар, ні продавця. Заяв такого змісту маємо стабільно 3-4 на тиждень», – резюмує Інна Музиченко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь